Varmeveksler til brugsvand

Varmeveksler til brugsvand – en god investering

Har du installeret fjernvarme i dit hjem, og vil du gerne have en varmeveksler til brugsvand? Løsningen er praktisk og økonomisk, og du har altid varmt vand i hanen.

Hos Niklas Rasmussen VVS står vi altid klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og udførsel af din VVS-opgave. Hos os er du sikret kompetent service og hæderlig vejledning, og når du er kunde hos os, passer vi godt på dig.

Kontakt Niklas Rasmussen VVS på telefon 47 31 13 48 eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så ringer eller skriver vi til dig omkring din nye varmeveksler til brugsvand.

Hvad er en varmeveksler til brugsvand?

En varmeveksler til brugsvand sørger for, at du altid har varmt vand i dine vandhaner og i dine radiatorer. Varmeveksleren arbejder på kommando, og varmer dit brugsvand op, når du tænder for den varme hane eller skruer op for din radiator.

Der er mange fordele ved at installere en varmeveksler. Blandt andet får du med en varmeveksler til brugsvand:

  • En energiøkonomisk løsning
  • En praktisk løsning
  • E problemfri vandforsyning

Derudover – hvis skaden skulle ske – reducerer en varmeveksler skaderne ved radiatorsprængninger, fordi den adskiller dine installationer indenfor fra fjernvarmesystemet udenfor.

Hvad er forskellen på en varmeveksler og en varmtvandsbeholder?

En varmeveksler laver dit varme vand nu-og-her, når du skal bruge det.

Til forskel har en varmtvandsbeholder altid et lager af varmt vand. I tanken er der for eksempel plads til 65 liter. Beholderen fyldes op igen gradvist, men bruger du meget varmt vand, vil du sommetider løbe tør og blive nødt til at vente på, at beholderen bliver fyldt op igen.

En varmeveksler er meget energiøkonomisk og sparer dig penge, fordi den kun varmer det vand, du skal bruge nu-og-her i stedet for at bruge energi på at opbevare vandet som en varmtvandsbeholder.

Derudover giver en varmeveksler til brugsvand dig mulighed for selv at regulere temperaturen på dit vand, og derfor har du mulighed for at spare penge.

Hurtig installation af din varmeveksler

En varmeveksler er en økonomisk, effektiv og fleksibel løsning, og Niklas Rasmussen VVS installerer den hurtigt for dig. Vi sørger også for vedligeholdelse for dig, ved at komme ud og afkalke den, når den trænger.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden eller ved at ringe på telefon 47 31 13 48 og lad os hjælpe dig med at installere din nye varmeveksler til brugsvand nemt og hurtigt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.