Etablering af gulvvarme hos Niklas Rasmussen VVS

Etablering af gulvvarme hos Niklas Rasmussen VVS

Etablering af gulvvarme bør udføres af en professionel fagmand, så du er sikker på at få et resultat i høj kvalitet, og som holder i mange år.

Hos Niklas Rasmussen VVS får du altid et resultat, du bliver glad for. Hos os får du sikkerhed for, at etableringen af din gulvvarme bliver udført korrekt, hurtigt og med håndværksmæssig snilde – og bagefter skal du bare nyde din lune bolig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på etablering af gulvvarme i din bolig.

Ring på telefon 47 31 13 48 eller udfyld kontaktformularen på siden. Så ringer vi dig op og fortæller dig mere om alle de muligheder, du får hos os.

Få etableret gulvvarme og nyd alle fordelene

Der er mange fordele ved at få etableret gulvvarme i din bolig.

For det første giver gulvvarme en mere jævn fordeling af varmen, fordi en varmekredsfordeler sørger for at sprede varmen til hver gulvvarmeslange, der er forbundet til den. Modsat vil det tage lidt tid, inden varmen fra dine radiatorer vil have varmet rummet helt op.

For det andet kan du nyde godt af, at der ikke står irriterende radiatorer i vejen for dine møbler – eller at dine møbler står i vejen for varmefordelingen.

At få etableret gulvvarme er altså også en praktisk løsning, og din bolig får et moderne og stilrent udtryk, fordi store radiatorer ikke fylder i rummet.

Til sidst er en fordel også, at gulvvarme giver et bedre indeklima. Et gulvvarmesystem laver nemlig mindre luftcirkulation og hvirvler ikke støvet rundt i dit hjem på samme måde som en radiator.

Etablering af gulvvarme sparer dig også energi

Netop fordi gulvvarme fordeler sig bedre end radiatorvarme, sparer du energi, når du får etableret gulvvarme af os. Ud over det føles dine rum varmere, når varmen kommer nedefra i stedet for fra en radiator oppe over gulvet.

Og vi har flere tips til dig, der gerne vil spare energi med etablering af gulvvarme. For eksempel kan du:

  • Sænke temperaturen på din gulvvarme, fordi rummet stadig vil føles varmere end med radiatorvarme
  • Slukke gulvvarmen helt om sommeren, eller når du er ude af hjemmet i længere tid
  • Lukke dørene til rum, der er opvarmet med gulvvarme, så du sikrer, at gulvvarmen ikke forsøger at kompensere for den kølige luft ved at varme endnu mere

Hos Niklas Rasmussen VVS får du gulvvarme, ordentlig isolering og professionelle råd og vejledning med et smil på læben.

Kontakt os i dag på telefon 47 31 13 48 eller brug kontaktformularen, og hør hvordan vi foretager etablering af gulvvarme for dig, så du kan nyde lune rum med et godt indeklima.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.