Gasfyr

Gasfyr fra Niklas Rasmussen VVS

Gasinstallatør sikrer professionelle & holdbare installationer

Har du brug for at få serviceret dine gasinstallationer eller måske få installeret nye?
Hos Niklas Rasmussen VVS er en del af vores arbejde som autoriseret VVS-installatør at installere gas. Det betyder, at vi gennem årene har specialiseret os og opnået både stor erfaring med og viden om gas. Gasarbejde skal udføres af en VVS’er med A-certifikat i gas så du kan derfor være helt tryg ved at overlade gasarbejdet til os.

Undgå bekymring om dine gasinstallationer

Vi har en målsætning om, at du ikke skal bekymre dig om gassen.
I kraft af vores mange års erfaring er vi meget opmærksomme på kvaliteten af installationen. Vi sørger derfor altid for at udføre arbejdet i høj kvalitet og med holdbare løsninger. På den måde kan dit gasanlæg tjene dig optimalt mange år frem i tiden.
Vi tilbyder både større opgaver som installation af gasfyr, men kan også hjælpe med almindelige gasinstallationer som montering af gaskomfur, ny gasmåler, nedtagning og afpropning af gas og meget mere. For at sikre, at dine gasinstallationer fungerer, som de skal, tilbyder vi desuden servicetjek på dine installationer.

Når du har brug for rådgivning i forbindelse med gasfyr, eller når du ønsker informationer om hvilken løsning, der er den helt rigtige til dig, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Kontakt Niklas Rasmussen VVS på telefon 47 31 13 48 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige gasfyr til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.