Blikarbejde

Blikarbejde i topkvalitet

Skal du have udført blikarbejde, og vil du gerne have en professionel til at klare opgaven? Så tøv endelig ikke med at tage fat i Niklas Rasmussen VVS.

Vi sørger for at levere blikarbejde i højeste kvalitet, så du slipper for uholdbare løsninger, der alligevel skal renoveres et par år efter, fordi kvaliteten ikke er i top.

Vi udfører alle former for blikarbejde, og du får et resultat, der bærer præg af vores mange års erfaring i branchen.

Få et uforpligtende tilbud på blikarbejde ved at udfylde kontaktformularen, eller ring på telefon 47 31 13 48 og tag en snak med os. Vi står altid klar på at give dig gode råd – og gode tilbud.

Hvilket blikarbejde får du udført?

Blikarbejde dækker hovedsageligt over inddækninger og afdækninger af forskellige arter og etableringer af for eksempel zink tagrender.

Hos os får du for eksempel:

Vi takker også altid ja til en anderledes opgave, så ring endelig og fortæl os om den form for blikarbejde, du vil have udført, og så får du et godt tilbud og hurtig udførsel.

Blikarbejde i topkvalitet

Der er mange, der udfører deres blikarbejde selv, ved for eksempel selv at sætte nye tagrender op. Risikoen ved det er bare, at tagrenderne for eksempel ikke bliver tætnet ordentligt.

Det betyder, at regnvandet alligevel har mulighed for at løbe ned af ydervæggene, som i sidste ende kan blive beskadiget.

Derfor er det en rigtig god idé, at du får lavet dit blikarbejde ordenligt fra start – og det gør du hos os! Du slipper for en masse arbejde, og så lover vi, at du får et resultat, du bliver glad for, og helt gennemsigtig kommunikation gennem hele processen.

Kontakt os og hør hvordan vi udfører din opgave ved at ringe på telefon 47 31 13 48 eller ved at bruge vores kontaktformular.

Når du har fortalt os om det blikarbejde, du vil have udført, skal du bare læne dig tilbage og glæde dig over at få udført din opgave af kompetente fagmænd.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.