Alt indenfor serviceopgaver

Alt indenfor serviceopgaver

Udskiftning af toilet, brusesæt, radiatorer og meget andet

Vi ønsker at tilbyde dig en god oplevelse, når du vælger os til at udføre serviceopgaver. Vores montør er løbende på kursus for at dygtige gøre sig, og følge med tiden. Vi har nogle rigtige dygtige fagfolk, med hvert deres ekspert område, som vi er stolte over er ansat hos os igennem mange år.

Skal du for eksempel have et nyt toilet, kommer vi og udskifter det med dit gamle, som vi også bortkører for dig. Vil du have et nyt, moderne brusesæt, der tilføjer lidt luksus til din hverdag, hjælper vi dig også med at udskifte det.

Vi kommer også og skifter dine gamle radiatorer ud, så du får en mere energieffektiv løsning. Måske har du også overvejet etablering af gulvvarme som et alternativ til dine radiatorer? I så fald skal vi nok sørge for, at du får lagt gulvvarme, der giver behagelig, lune rum i din bolig.

Har du brug for hjælp til andre ting, kan du læse mere om vores blikarbejde eller vores udskiftning og service af gasfyr.

Har du flere spørgsmål, skal du endelig tage fat i os. Vi går meget op i, at du som kunde får den bedste løsning til netop din opgave, og derfor vil vi rigtig gerne høre, hvad du vil have udført.

Ring til os på telefon 47 31 13 48 eller udfyld kontaktformularen og skriv, hvilken opgave du vil have udført.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.