Gasfyrsservice

Gasfyrsservice

Gasfyrsservice sparer dig penge på uforudsete udgifter ved driftsstop, og du undgår kolde overnatninger på grund af et fyr, der er sat ud.

Du slipper også for lange serviceabonnementer. Når du bruger Niklas Rasmussen VVS til at servicere dit gasfyr, er der nemlig ingen binding. Du behøver altså ingen fast aftale med os, og det sikrer dig en fleksibel løsning.

Forlæng levetiden af dit gasfyr og optimér dets fyringsøkonomi.

Ring på telefon 47 31 13 48 eller udfyld kontaktformularen her på siden og få mere information om vores gasfyrsservice uden binding.

Gasfyrsservice – Undgå irriterende nedbrud

Når dit gasfyr sætter ud, er det en frustrerende omgang. Du får pludselig en stor, uforudset udgift og det er tidskrævende at finde ud af, hvad du skal gøre ved det.

Især i vintermånederne er det vigtigt, at dit gasfyr kører, som det skal. Et pludseligt nedbrud af dit gasfyr om vinteren betyder kolde rum og store udgifter til pludselig udrykning af en VVS’er.

Med regelmæssig service af dit gasfyr foretaget af Niklas Rasmussen VVS får du:

  • Tryghed ved at vide, at dit gasfyr fungerer, som det skal
  • Forebygget uforudsete udgifter til dyre reparationer
  • Forlænget fyrets levetid og forbedret dets fyringsøkonomi

Kompetent gasfyrsservice af erfarne VVS’ere

Du får altid serviceret dit gasfyr hurtigt, og du er sikker på at få et slutresultat, der er udført ordentligt. Vores medarbejdere har alle høje kvalifikationer og stor erfaring med gasfyrsservice.

Når du vælger Niklas Rasmussen VVS som din servicepartner, er du sikker på at få foretaget en 360-graders kontrol, der giver dig vished om, at dit fyr fungerer optimalt.

Vores gasfyrsservice indbefatter blandt andet:

  • Kontrol af gasinstallationen
  • Kontrol styring og forbrænding
  • Rens af brænderen

Gasfyrsservice i nærområde af Frederikssund pris kr. 1.250,-

Har du andre småting, du gerne vil have kigget på, tager vi også gerne dem, nu vi er på besøg hos dig alligevel.

Du ringer blot til os, når du synes, det er tid til at få serviceret dit gasfyr – vi anbefaler, at du får det gjort hvert andet år for at sikre, at dit fyr altid fungerer optimalt.

Efterfølgende vil vi give dig besked, når tiden er inde igen, så du slipper for at tænke på, hvornår det er ved at være tid til et servicebesøg.

Ring på telefon 47 31 13 48 eller udfyld kontaktformularen her på siden og bestil tid til gasfyrsservice og grundig kontrol af dit gasfyr.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.