Weishaupt gasfyr fra Niklas Rasmussen VVS

Når du vælger et Weishaupt gasfyr, får du gavn af store besparelser på din varmeregning. Gasfyr fra Weishaupt er nemlig nogle af de mest energieffektive gasfyr, der findes i Danmark.

Nyt naturgasfyr Weishaupt

Skift dit gamle gasfyr til et nyt, en investering der betaler sig

Skift til den nyeste generation af naturgasfyr fra Weishaupt og få:

  • En lavere gasregning
  • Støjsvag drift
  • A+ energimærke
  • En brugervenlig betjening
  • Automatisk behovsføler
  • Betjening via app
  • Mulighed for 10 års garanti

Det kan være svært som forbruger at finde den rette løsning og tage en beslutning, når der skal vælges naturgasfyr. Det er jo en beslutning, der har en relativ høj pris og som har indvirkning mange år frem.
Vælger du et gasfyr fra Weishaupt, er du sikker på at få en fremtidssikret løsning.

Fordele ved at vælge et nyt Weishaupt gasfyr til din naturgas

Vores fyr tilpasser sig husets varmebehov – Der gør at du kan spare op til 15% af energien
Traditionelle gasfyr har tit over 50.000 starter om året – et Weishaupt gasfyr har i gennemsnit ca. 1.000. Denne reducering skyldes vores nyudviklet teknologi med glidende overgang fra varme- til varmtvands-produktion. Det gør at fyret har et stort arbejdsområde, samt en intelligent flow-overvågning, som sikrer flere driftstimer med de bedste forhold. I tests er der opnået en årlig besparelse på op til 300 m3 gas, ved et årlig forbrug på 1.700 m3 gas. Weishaupt naturgasfyret er blevet testet op mod vores tidligere kondenserende A-kedel, som har omkring 10.000 starter om året.

Effektiv varmeveksler – Vores naturgasfyr er det eneste 15 kW gaskedel med A+ på markedet
En af de vigtigste komponenter i vores naturgasfyr er varmeveksleren, som er støbt i en silicium sandstøbning, som har op til 7 x bedre varmeledningsevne end rustfri stål. Det gør at overfladen på varmeveksleren bliver glaslignende og beskytter mod snavs og korrosion. Vi har også øget forbrændingsarealet med 10% og fået en lavere vandmodstand, der reducerer strømforbruget på pumpen markant.

SCOT-regulering – Biogas, ja tak!
Det automatiske SCOT-system overvåger forbrændingen, og sikrer hele tiden at gassen bliver udnyttet optimalt. Det gør at evt. ændringer i kvaliteten af gassen ikke påvirker forbrændingen. I dag kommer der mere og mere indhold af CO2-neutralt biogas i gasnettet og i fremtiden kan der også komme vindmølleproduceret brint. Det er dog intet problem for SCOT, der automatisk justerer forbrændingen.

Innovativ lavenergipumpe = lavt strømforbrug og støjniveau
I vores gasfyr har vi installeret Grundfos’ nyeste og bedste pumpe, der bruger helt utrolige 2 watt i drift. Med pumpen er der mulighed for fuld tilpasning af dit varmesystem, blandt andet med mulighed for  ”Konstant Tryk eller ”Proportional Tryk”. Det giver gode besparelser sammenlignet med traditionelle energisparepumper og det sænker støjniveauet i rør og ventiler.

Nem statusindikation
Et diskret LED-lys på fyrets front viser gasfyrets aktuelle status. Grøn, gul eller rød – mere enkelt bliver det ikke.

Støjsvag
Kun 46 dB

Nem og intuitiv betjening
I Gasfyret er der indbygget styring med stort og overskueligt farvedisplay. Med “Tryk-og-drej” betjening, har det aldrig været lettere at betjene et naturgasfyr. Fyret har som standard vejrkompensering, natsænkning, varmeprogram, varmtvandsprogram, ferieprogram, styring af pumper, legionella program og mulighed for online kommunikation.

Online kommunikation
Kan betjenes via app eller på Weishaupts energiportal

Indbygget energimåler
Der er indbygget en energimåler, der måler mængde, tryk og temperatur på frem- og returløb. Du kan nu aflæse dit forbrug, målt i kWh, fordelt på opvarmning og produktion af varmt brugsvand.

Når du har brug for rådgivning i forbindelse med gasfyr, eller når du ønsker informationer om hvilken løsning, der er den helt rigtige til dig, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Kontakt Niklas Rasmussen VVS på telefon 47 31 13 48 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Weishaupts gasfyr til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.