Skorstensinddækning – beskyt din bygning

Har du brug for professionel skorstensinddækning, og mangler du nogen til at udføre det? Niklas Rasmussen VVS laver din skorstensinddækning for dig, så du slipper for at bekymre dig om utætte samlinger.

Rust dig mod kraftige regnskyl og få lavet en skorstensinddækning, der beskytter din bolig og holder mange år.

Ring til Niklas Rasmussen VVS på telefon 47 31 13 48 eller udfyld vores kontaktformular her på siden og få informationer, vejledning og priser på din skorstensinddækning.

Skorstensinddækning sikrer dig mod utætheder

Spar tid og besvær ved at sikre dig, at din skorsten er ordentligt inddækket.

En ordentlig inddækning sikrer dig:

  • Helgardering mod råd og svamp under taget
  • Beskyttelse af din boligs ydermure
  • Lang Holdbarhed

Hvad enten du har brug for en ny inddækning eller en renovering af din gamle, hjælper vi dig.

Hvis du bor i et ældre hus, er det en god idé, at tjekke din inddækning. Der er nemlig risiko for, at der er opstået utætheder omkring skorstenen gennem årene, fordi vind og vejr tærer på materialerne.

Er det tilfældet, renoverer vi din inddækning, så dit tag igen er tæt.

Vi laver din inddækning med zink og preform. Det er materialer, som tætner overgangen fuldstændig, og som tåler vind og vejr og holder lige så længe, som dit tag.

Professionel og sikker skorstensinddækning

Vi anbefaler, at du bruger en professionel til at inddække dit tag. Ofte ser man nemlig inddækninger, som er udført ukorrekt, fordi opgaven er håndværksmæssigt svært at udføre.

Med en fejlfuld inddækning risikerer du, at vand trænger ind i de konstruktioner, der ligger under taget. Når det sker, har det fugtskader, råd og skadelig svamp til følge.

Niklas Rasmussens dygtige medarbejdere har stor erfaring med inddækning af skorstene, og du får et holdbart og professionelt resultat.

Er skaden sket?

Har du opdaget, at der er utætheder omkring din skorsten, og at der er trukket vand ind? Så er det vigtigt at kontakte en blikkenslager, for ellers risikerer du, at din bolig bliver ramt af store fugtskader.

Niklas Rasmussen VVS rykker hurtigt ud til dig, hvis du har opdaget utætheder i din skorsten.

Ring på telefon 47 31 13 48 eller udfyld vores kontaktformular. Så rykker vi ud til dig og sørger for din skorstensinddækning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.