Baxi gasfyr fra Niklas Rasmussen VVS

Når du vælger et Baxi gasfyr, får du gavn af store besparelser på din varmeregning. Gasfyr fra Baxi er nemlig nogle af de mest energieffektive gasfyr, der findes i Danmark.

Du får glæde af:

  • Høj virkningsgrad op til 109%
  • Modulerende drift med stort modulationsområde (22-100%)
  • Energimærke A
  • Lydsvag
  • Brugervenlig styring og miljøvenlig forbrænding
  • Tidløst design
  • Styringen kan håndtere varmtvandsproduktion
  • Forberedt for separat varmtvandsbeholder
  • Inklusiv vejrkompensering, varmtvandsprioritering og ekspansionsbeholder

Du har også mulighed for at få tilskud til dit nye Baxi gasfyr, og hos Niklas Rasmussen VVS får du kompetent rådgivning og vejledning i dine tilskudsmuligheder samt hvor og hvordan, du søger tilskud.

Innovativ teknologi i dit Baxi gasfyr

I gasfyr fra Baxi er der anvendt en særlig kondenserende teknik, som betyder, at der er et meget lille tab af energi og derfor også energibesparelser for dig.

Når naturgas forbrændes bliver der dannet vanddamp. Dampen indeholder varmeenergi ligesom gassen, men i traditionelle gasfyr går denne energi tabt, fordi dampen slipper ud af skorstenen.

Dit gasfyr fra Baxi sparer energi, fordi det genanvender det, der ellers ville gå tabt. Baxi gasfyr har nemlig en speciel kondenskedel, som sørger for, at den ellers tabte energi bliver anvendt.

Det betyder, at du sparer udgifter til gas, der ellers ville være gået tabt.

Og hvad der er sparet, er som bekendt tjent.

Du får erfaren rådgivning i Baxi gasfyr

Niklas Rasmussen VVS er et af Frederikssunds ældste VVS-firmaer og har eksisteret siden 1959. Den omfattende viden om alt, der er VVS-relateret, er blevet overleveret gennem generationer.

Det betyder, at du får udbytte af mange års viden omkring installation og servicering af dit nye gasfyr. Hos os er du som kunde førsteprioritet, og du er altid sikker på at få solid og professionel service.

Når du har brug for rådgivning i forbindelse med gasfyr, eller når du ønsker informationer om hvilken løsning, der er den helt rigtige til dig, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Kontakt Niklas Rasmussen VVS på telefon 47 31 13 48 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige Baxi gasfyr til dig.

WGB -K EVO

WGB -K EVO er vores seneste version af high-end gaskedler. Den er med en med indbygget varmtvandsbeholder på 60 liter. Kedlen yder mellem 3,9-20 eller 28 kW, alt efter om der skal produceres varme eller varmt vand. Med den store varmespiral i beholderen, er der sikret masser af varmt vand.

EVO står for, at kedlens styring kan kompensere for svingende gaskvaliteter, og kedlen er dermed fremtidssikret mod en tid, hvor vores gas ikke mere kun kommer fra de kendte felter i Nordsøen.

Gasventilen reguleres elektronisk, dette kalder vi for adaptiv forbræningskontrol, hvilket gør kedlens funktion uafhængig af gassens sammensætning og den konkrete gastype. Dermed er optimal drift sikret uafhængigt af hvilken gas der anvendes. Dette gør EVO kedlerne til et fremtidssikret valg.

Det tidsløse og minimalistiske design sikrer, at kedlen altid passer til det øvrige interiør i fx baggangen.

Baxi gasfyr WHBS 14 D

WHBS er vores mest enkle gaskedel i programmet. Nem at installere og nem at betjene. Kedlen kan installeres sammen med en passende varmtvandsbeholder, som kedlen selvfølgelig sørger for opvarmningen af. Vores 50 liter varmtvandsbeholder VBF-G 50H passer perfekt sammen med kedlen, og kan ophænges på et fælles be- slag. Det tidsløse og minimalistiske design sikrer, at kedlen altid passer til det øvrige interiør i f.eks. baggangen. Denne kedel er forberedt til 60/100 aftræk.

Den digitale Introcondensstyring er overskuelig og enkel at betjene. Derudover tilpasser kedlen boligens tem- peratur efter udetemperaturen, så driften af kedlen optimeres. Med en rumstyringsenhed (ekstraudstyr) til din WHBS kan du let styre kedlen fra stuen eller et andet rum, så du ikke behøver at stå ved kedlen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Med venlig hilsen Niklas Rasmussen VVS
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.